Een groene presentatiemap met afbeeldingen van Piano Vrolijk en zijn logo. In deze presentatiemap kan een pen aan de binnenzijde.

Presentatiemappen

Je documenten op een leuke manier presenteren.

Dat hoeft niet moeilijk te zijn. Met deze presentatiemappen is dat mogelijk. Wil je informatie geven aan je (misschien) toekomstige klant. Dan is het belangrijk dat je dit op een leuke manier presenteert. Als iets er verzorgd uitziet, dan geeft dit ook een hoop vertrouwen naar je klant toe.

Deze presentatiemappen kan je geheel in je eigen huisstijl laten maken. Wil je een leuke illustratie? Dan kan je dit ook door mij laten verzorgen.

Ik wil deze!

Voorbeeld van een presentatiemap

 • Een groene presentatiemap met afbeeldingen van Piano Vrolijk en zijn logo.

  100 presentatiemappen

  A4, 1mm rugdikte, ruimte voor een visitekaartje. Eenzijdig bedrukt op 300 g houtvrij mc mat.

  €190,- excl. BTW

  €229,90 incl. BTW

  De visitekaartjes zijn hier niet bij inbegrepen.

 • Een groene presentatiemap met afbeeldingen van Piano Vrolijk en zijn logo. In deze presentatiemap kan een pen aan de binnenzijde.

  100 presentatiemappen met penhouder

  A4, 5mm rugdikte, ruimte voor een pen en visitekaartje. Eenzijdig bedrukt op 300 g houtvrij mc mat.


  €265,- excl. BTW

  €320,65 incl. BTW

  De pen en visitekaartjes zijn hier niet bij inbegrepen.

  Voor de prijs van de pen, kijk hier rechts.

 • Een witte pen waarop je een logo kan laten bedrukken. De clip is groen. Kan ook in een andere kleur.

  100 pennen

  Er zijn vele soorten pennen. De prijs die ik hier geef is de pen die hierboven is afgebeeld. Deze is ook in andere kleuren te verkrijgen. Dit is niet de goedkoopste en niet de duurste. Dus je kunt nog alle kanten op ;)


  €172,- excl. BTW

  €208,12 incl. BTW

Afhankelijk van wat je op de map afgebeeld wilt hebben, kunnen er nog kosten in rekening worden gebracht. Dit zal gemiddeld €62,- excl. BTW zijn (€75,- incl. BTW). Dit kunnen we van tevoren overleggen. De ene opmaak kost meer tijd dan de andere.

Wil je een ILLUSTRATIE OP MAAT, dan reken ik €99,- excl. BTW (€119,79 incl. BTW). Dit kost namelijk meer tijd.

Referentie

Wat een fijne ervaring had ik met Kates Fashion Art! Na mijn wensen te hebben besproken, kreeg ik korte tijd later diverse ontwerpvoorbeelden waaruit ik mocht kiezen. Het was erg fijn dat dit bedrijf goed bereikbaar was om nog wat wijzigingen door te geven. Karin luistert goed naar de wens van de klant, maar denkt ook graag met je mee. Graag wil ik Kates Fashion Art aan iedereen van harte aanbevelen!

Etienne Vrolijk
pianovrolijk.nl