Mokken met illustratie en naam. Gemaakt voor het Sophia Kinderziekenhuis.

Mokken met naam

Nooit meer ruzie om een mok! Alle bekers worden voorzien van naam. Deze mokken worden speciaal voor jouw bedrijf of afdeling ontworpen. De illustraties worden met de hand geschilderd. En daarbij is een mok ook nog eens duurzamer dan de papieren koffie- en theebekers.

Een origineel cadeau!

Hieronder zie je een filmpje hoe ik te werk ga.

Ik wil deze!

Ontwerp van een illustratie

 • 100 mokken

  Een mok met een illustratie op maat. Iedere mok wordt voorzien van naam. Voor het feestelijk inpakken komt er €2,- per mok bij.

  €950 excl. BTW

  1.149,- incl. BTW

 • 150 mokken

  Mok met een illustratie op maat. Iedere mok wordt voorzien van naam. Voor het feestelijk inpakken komt er €2,- per mok bij.


  €1.249,- excl. BTW

  1.511,- incl. BTW

 • 250 mokken

  Mok met een illustratie op maat. Iedere mok wordt voorzien van naam. Voor het feestelijk inpakken komt er €2,- per mok bij.


  €1.990- excl. BTW

  2.408,- incl. BTW

De prijzen hierboven zijn inclusief illustratiekosten! Wil je de mokken feestelijk verpakt hebben en een naamkaartje aan de buitenkant dan kan dit voor €2,- per mok extra.

Voor twee verschillende ontwerpen (bijv. een vrouwen en mannen versie) komt er ook een meerprijs bij.
De kosten daarvoor zijn €75,- incl. BTW per uur.

Referentie

IIk werk als verpleegkundige op de Neonatologie in het amc.

Voor de kerst wilden de managers een leuk maar nuttig cadeautje geven, aan al het personeel. Zo kwamen we op het idee van een mok. Wel gepersonaliseerd zodat iedereen zijn eigen mok heeft. Natuurlijk is dit ook duurzaam i.v.m. veel minder plastic bekertjes of stickers op de mokken.

Ik had het werk van Kates Fashion Art gezien en dacht "dat zou nou echt super leuk zijn, met ook nog een leuke afbeeldingen die met ons werk te maken heeft."

Karin Brouwer heeft een schets gemaakt en we waren er allemaal weg van en besloten dat dit hem ging worden.

Het uiteindelijke resultaat is nog mooier dan verwacht en de reacties waren super lovend, Iedereen was er zo blij mee en het is ook zo handig.

Grappig om nu te zien hoe iedereen met z'n gepersonaliseerde mok koffie of thee gaat halen en het staat zo gezellig in de koffieruimte. Echt een topontwerp en super tevreden!

Anne Martine de Bloeme
De tweede van links op de foto

Intensive Care Neonatologie (@nicu.erasmus.sophia)