Wat ik bied:

 • Illustraties op Maat: Elk ontwerp is uniek en perfect afgestemd op jouw merk en boodschap.
 • Professioneel Drukwerk: Of het nu gaat om visitekaartjes, banners, brochures of meer, ik zorg ervoor dat elk stuk drukwerk indruk maakt.
 • Totaalpakket: We definiëren jouw visuele identiteit en passen die consistent toe op al je drukwerk en marketingmaterialen.

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen en je merk te laten stralen? Neem contact op om te bespreken hoe ik je kan helpen.

Neem contact op
 • Illustratie op maat gemaakt voor een sticker

  Eenvoudige illustraties

  Drie verschillende cliparts (eenvoudige illustratise) voor op bijv. een sticker of instagram. Het bestand lever ik aan als png, jpg en pdf. Je kunt het dan zelf makkelijk gebruiken voor drukwerk en social media.

  €120,- excl. BTW

 • Illustraties met vier dames in een jurk. Let's go party. De illustratie is gemaakt door Karin Brouwer van Kates Fashion Art.

  Gedetailleerde illustratie

  Eén gedetailleerde illustratie die je kunt gebruiken voor op bijv. een flyer, visitekaartje of op je website. Het bestand lever ik aan als png, jpg en pdf. Je kunt het dan zelf makkelijk gebruiken voor drukwerk en social media.

  €175,- excl. BTW

 • Illustratie en drukwerk

  Wil je een illustratie laten maken en deze ook gebruiken voor drukwerk? Enkele prijzen kun je vinden onder het kopje 'Drukwerk'. Als je het product dat je zoekt daar niet ziet staan, mag je altijd een e-mail sturen

Unieke Logo's die Jouw Verhaal Vertellen

Als illustrator en grafisch ontwerper heb ik een passie voor het creëren van logo's die opvallen en een blijvende indruk achterlaten. Jouw logo is het visitekaartje van je bedrijf en moet je verhaal vertellen op een unieke manier.

Laat je creatieve visie werkelijkheid worden

 • Stap 1: in gesprek

  1:1 gesprek waarin we een vragenlijst samen doornemen.

 • Stap 2: Idee visueel omzetten

  Ik maak drie moodboards met een kleurenpalet en lettertypes waar je uit kunt kiezen.

 • Tot slot

  Na het kiezen van het moodboard maak ik 2 logo concepten. Je kiest de mooiste uit met eventuele correcties en daarna ontvang je het uitgewerkte logo!

Vanaf €500 excl. BTW

Wil je je huisstijl compleet maken met een patroon en lijntekening (zie het rechter plaatje) dan komt er nog €225,- bij.